tisdag 15 april 2014

Müsli

Müsli med yoghurt och bär är en bra start på dagen! Jag fixar oftast till en egen müsli för då får jag den som jag vill ha den! Här är ett med kanelsmak.

Müsli med kanel

1 äggvita
1 tsk kanel
1 dl solrosfrö
1 dl sesamfrö
1 dl pumpafrön
1 dl kokosflingor
1 dl mandelflagor

Blanda först äggvitan och kanel i en skål. Rör sedan i frön, kokos och mandel. Blanda väl! Rosta i 200 graders varm ugn i ca 12 minuter tills allt får lite färg. Rör om müslin några gånger. Låt müslin svalna och förvara i en burk med tättslutande lock.

2 kommentarer:

  1. Åh, den där låter bra. Enkel och god! Borde testa den!

    SvaraRadera
  2. Min ska nog bara pryda köket då mandeln finns med...

    SvaraRadera